U bevindt zich hier: SELECTIE
LEIDING/TRAINSTERS
UITSLAGEN
SELECTIENIEUWS

SELECTIE

De selectie van Sparta Maasdam kenmerkt zich door samenwerking in en rond de gymzaal. Groot en klein traint bij elkaar. Er zijn veel vrijwilligers actief. De trainingen worden gegeven door Jolanda Vollaard. Op de zaterdagtraining helpt Judith Meijer (ALO-diploma).

Ons doel is om met elke turnster het voor haar hoogst haalbare niveau te bereiken, waarbij plezier, samenwerken en vooral motivatie belangrijke sleutelwoorden zijn. Het is ons streven om bij regiowedstrijden en (eventuele) vervolgwedstrijden goed voor de dag te komen en mooie, stabiele en verzorgde oefeningen te laten zien. Uiteraard zijn medailles daarbij een kroon op al het werk van de trainsters en turnsters!
In de loop der tijd hebben wij veel turnmateriaal weten te verzamelen en we turnen dan ook in veilige situaties met zachte materialen en landingen.
Regelmatig bezoeken we met een groep meiden gymgala’s, grote wedstrijden zoals het open NK, EK en anderen internationale wedstrijden op topniveau. Uiteraard is dit zonder enige verplichting!