U bevindt zich hier: VERENIGING
LESROOSTER
VAKANTIE
CONTRIBUTIE
BESTUUR
LEIDING

VERENIGING

Callanetics

Callanetics is voor iedere leeftijd. Goed voor uw conditie en de 3 B's. Het doel van callanetics is om de grotere, dieper liggende spieren te versterken.
(Deze lessen worden sinds september 2008 weer in Duyvesteyn te Maasdam gegeven)


Groep 1 t/m 8 van de basisschool

Voor wie een paar keer gymnastiek op school veel te weinig vind en wel vaker in de ringen wil zwaaien, over de kast wil springen of een radslag wil maken. Dit kan allemaal bij ons in deze lessen. Je kunt gymnastiek voor de gezelligheid doen, maar als je het leuk vindt, kun je ook aan wedstrijden meedoen.


Conditiegroep

Tijdens dit uur word er vooral aan de conditie gewerkt in verschillende vormen. Dit is een gevarieerde les met elke week wat anders. Er worden bijvoorbeeld rek- en strekoefeningen, een balspel of circuittraining gedaan. Kortom alles wat met conditie en bewegen te maken heeft komt aan bod.


Turnen voor volwassenen

Sinds kort is er op woensdag weer een lesuur voor volwassenen die het leuk vinden om te turnen. Tijdens deze les wordt er gebruikgemaakt van de diverse toestellen (balk, brug, ringen, etc.).


Selectie

Wij hebben een selectiegroep van ruim 20 leden die op verschillende niveaus (divisie 6 t/m 2) zowel regionaal als landelijk met goede prestaties voor de dag komen. Wij hebben deskundige leiding met licentie.